Du būdai, kaip bendrinti „Google“ nuotraukas

„Google“ nusprendė sukurti atskirą nuotraukų paslaugą, kurios nereikėjo paleisti „Google+“. Deja, kai kurios „Google+“ nuotraukose esančios bendrinimo problemos taip pat nukreiptos į naujos paslaugos internetinę versiją. Skaitykite toliau, kad sužinotumėte apie abu bendrinimo metodus, ir kuris iš jų jums tinka.

Oficiali bendrinimo funkcija

Naudodami bendrinimo piktogramą, esančią viršutiniame dešiniajame tinklo vartotojo sąsajos kampe, galėsite patraukti bendrinamą nuorodą. Jei peržiūrite albumą, nuoroda nukreipia į visą albumą (kurį galite toliau pridėti prie nuotraukų). Pagrindinis šio metodo panaudojimas yra tas, kad žiūrovui, turinčiam „Google“ nuotraukų paskyrą, bus lengva pridėti vaizdus į savo kolekciją. Jei pakeisite savo nuomonę apie tam tikro turinio bendrinimą, galite ištrinti nuorodą. Norėdami tai padaryti: atidarykite kairįjį meniu, pereikite prie bendrinamų nuorodų, spustelėkite Ištrinti ir patvirtinkite savo pasirinkimą.

Neoficialus bendrinimo metodas

Šis metodas yra labai greitas ir paprastas: tiesiog spustelėkite dešinį pelės klavišą ant nuotraukos ir naudokite parinktį Kopijuoti vaizdo URL. Šis URL nebus rodomas jūsų bendrinamų nuorodų meniu, ir jis toliau rodys turinį, kol pašalinsite tą turinį iš „Google“ nuotraukų. Kadangi vienu metu susiejate tik vieną vaizdą, jums nereikės nerimauti, kad netyčia pridėjote neteisingas nuotraukas prie anksčiau bendrinamo albumo.

Nauja paslauga „Nuotraukos“ nėra supakuota į visas „Google+“ vartotojams siūlomas funkcijas, tačiau tikimės, kad tie, kurie paliekami, ras kelią į naują namą. Norėdami gauti daugiau informacijos apie naują paslaugą, žr. „Matt Elliott“ „Google“ nuotraukų pradžia.

 

Palikite Komentarą