Kaip greitai įkelti nuotraukas ir vaizdo įrašus „Google+“ sistemoje „iOS“

„Google“ neseniai atnaujino „iOS“ programą „Google+“, suteikdama žmonėms galimybę greitai įkelti nuotraukas ir vaizdo įrašus į „Google+“ paskyras. Pradinis sąrankos procesas yra paprastas, todėl reikalaujama, kad pradėtumėte naują naujinimą tik išjungę arba išjungę; yra daugiau nustatymų, kuriuos galite keisti ir pritaikyti.

Momentinio įkėlimo nustatymus galite rasti „Google+“ programos „Nustatymai“. Bakstelėkite „Kada įkelti“.

Čia galite įjungti arba išjungti „Instant Upload“, taip pat nustatyti pageidaujamą tinklą, skirtą siųsti nuotraukas ir vaizdo įrašus. Numatytieji nustatymai yra „Wi-Fi“ ir mobilusis tinklas, skirtas nuotraukoms, ir „Wi-Fi“ tik vaizdo įrašams. Jei norite pakeisti bet kurį iš nustatymų, reikia paliesti tik pasirinktį, kurią norite pasirinkti.

Tiems iš mūsų, kurie yra pakopinių duomenų plane arba galbūt patiria neribotą AT&T duomenų planą, vienintelis būdas, kaip išsaugoti visus „Wi-Fi“ įkėlimus, yra vienintelis būdas.

Vienas dalykas, kurį verta paminėti, yra tai, kad mano patirtis naudojant programą nuotraukos ir vaizdo įrašai įkeliami tik tada, kai aktyviai jį naudojate. Jei programa uždaryta, jūsų nuotraukos ir vaizdo įrašai nebus įkelti. Turite atidaryti programą ir palikti ją atvirą, kad įkėlimas (-ai) vyktų. Tai tikslinga, nes kai yra foninių duomenų su „iOS“ programomis apribojimai, fono įkėlimai neleidžiami.

Pagal numatytuosius nustatymus „Google+“ programa įkels tik naujas nuotraukas ir vaizdo įrašus. „Instant Upload“ ekrano apačioje (ne aukščiau) yra mygtukas, leidžiantis įkelti visas nuotraukas ir vaizdo įrašus į savo fotoaparato sąrašą.

Kai nuotraukos ir vaizdo įrašai įkeliami, jie pagal numatytuosius nustatymus yra nustatyti kaip privatūs, todėl galite viešai paskelbti tik tai, ką norite.

Leidimas „Google+“ automatiškai įkelti jūsų nuotraukas ir vaizdo įrašus į paskyrą yra puiki alternatyva „Photo Stream“ paslaugai „Apple“, kuri įdiegė „iOS 5“.

 

Palikite Komentarą