Išjunkite galimybę visiems nukreipti pranešimą „Twitter“

Pirmadienį „Twitter“ paskelbė, kad ji iškelia funkciją, leidžiančią visiems siųsti tiesioginį pranešimą kitam. Prieš šią funkciją galėtumėte tik DM su žmonėmis, kurie sekė paskui jus (ir tu sekai). Nauja funkcija leidžia kiekvienam, kuris seka jus, galimybę siųsti asmeninį pranešimą, taip pat nereikalaujant jų sekti.

Galite įjungti arba išjungti naują tiesioginio pranešimo funkciją prisijungdami prie savo paskyros internete ir apsilankę nustatymų puslapyje. Spustelėkite čia, jei norite prisijungti prie jo, prisijunkite arba prisijunkite ir spustelėkite savo profilio nuotrauką, po to - „ Nustatymai“, „ Saugumas ir privatumas“ . Slinkite žemyn į ekrano apačią ir panaikinkite žymės langelį (arba įsitikinkite, kad langelis nėra pažymėtas), jei nenorite gauti pranešimų iš bet kurio asmens.

Be to, peržiūrint vartotojo profilį „iPhone“ arba „Android“ „Twitter“ programoje, pamatysite naują privataus pranešimo piktogramą, rodančią, kad galite pranešti asmeniui.

 

Palikite Komentarą